Vi lager maten fersk der du ønsker!

SAAL Foodtruck er basert i Oslo og har 2 foodtrucks som leverer italiensk festmat til bryllup, selskap, bursdager, konserter, festivaler, mm.Fortell oss kort om din fest , så kommer vi med menyforslag. Fingermat, Pizza buffé og varmrett, 3 retters, grillmat eller streetfood.

Maten vi lager leveres så fersk den bare kan bli fra proffkjøkkenet i foodtrucken vår.

Vi leter alltid etter innovative konsepter kombinert med klassiske retter, for å gi dere en god italiensk matopplevelse. 

​​

ITALIENSK STOR FEST OG BRYLLUPS MENY ​

ANTIPASTO – Appetizer
Caprese, parmaskinke, salami, artisjokk, oliven, tynnbrød med ost.

Hvete, Melk, Sennep, Pinjekjerner

​​

PRIMI – Starter

Tagliatelle con funghi

Båndspaghetti, steinsopp, kremet hvitvinssaus, smørstekt sopp, ruccola, parmesan, trøffelolje.
Hvete, Soya, Melk, Sennep, Svoveldioksid og sulfitt, Egg

eller


Melanzane alla parmigiana

Aubergine, mozzarella, parmesan, tomatsaus med blandet salat og foccacia
Hvete, Melk

eller

Tagliatelle al profumo di mare
Linguinepasta, ASC-sertifisert scampi, squash, chili, sjalottløk, fløte, hvitvin og focaccia

Hvete, Melk, Selleri, sulfitt, Skalldyr, Bløtdyr

SECONDI – Main course
choose between one or two main courses

Porchetta  

 Langstekt svin med friske italienske urter, chili, hvitvin, dadler, oliven, løk og hvitløk.  

eller

 

Entrecôte grigliata

grillet entrecôte med bakte tomater, parmesansmør
Melk
eller

Frutti di mare

Scampi og blekksprut med persille, gressløk og hvitløk.
Melk, Selleri, sulfitt, Skalldyr, Bløtdyr

eller

Pollo al Limone
Kylling med sitron, hvitvin, rosmarin, hvitløk og persille.

Melk, sulfitt

CONTORNI – Side dishes

Patate al rosmarino

Rosmarinstekte poteter

Verdure miste

gulrot, paprika, aspargesbønner, hvitløk, persille og selleri

eller

Risotto ai frutti di mare

carnaroli-ris, blåskjell, calamari, dagens fisk, hvitløksmarinerte scampi (ASC-sertifiserte), cherrytomater

Soya, Fisk, Selleri, Svoveldioksid og sulfitt, Bløtdyr

​​

DOLCI – Desserts

Panna cotta
Klassisk fløte- og vaniljedessert med marinerte bjørnebær og bringebærcoulis

Melk, Egg

eller

Tiramisú

Fingerskjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem, mørk sjokolade og rom, drysset med kakao
Hvete, Melk, Egg 

With one  Main Course 480,- per person.

With two Main Courses 560,- per person.

 

 

ITALIENSK 3 RETTERS MENU​

ANTIPASTI – Appetizer

Finocchiona-salami, tynnbrød med ost, marinert artisjokk og oliven.   

SECONDI - Main Course
choose between one or two main courses

Porchetta 

Langstekt svin med friske italienske urter, chili, hvitvin, dadler, oliven, løk og hvitløk.  

eller

Frutti di mare
Scampi og blekksprut med persille, gressløk og hvitløk.  

 eller

Pollo al Limone
Kylling med sitron, hvitvin, rosmarin, hvitløk og persille.

eller

Melanzane alla parmigiana
Aubergine, mozzarella, parmesan, tomatsaus

Hvete, Melk 

CONTORNI - Side Dishes

Patate al rosmarino 

Rosmarinstekte poteter

Mixed Salad

 

 

DOLCI – Desserts

Panna cotta
Klassisk fløte- og vaniljedessert med marinerte bjørnebær og bringebærcoulis

Melk, Egg

eller

Tiramisú

Fingerskjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem, mørk sjokolade og rom,
drysset med kakao

Hvete, Melk, Egg

Med en hovedrett 320,- per person.
Med to hovedretter 420,- per person.